Середа, 24.04.2024, 06:23 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Червень » 1 » Дитячих мрій країна – чудова й чарівна!
09:06
Дитячих мрій країна – чудова й чарівна!


        У перший літній день в Україні , як і у всьому світі , відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей, одне із найкращих міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії у листопаді 1949 року. ООН підтримала цю ініціативу та оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.
 Для Білицької міської бібліотеки відзначення цього дитячого свята вже стало традиційним. Цьогоріч працівники бібліотеки разом з учнями  3-А класу ЗОШ №10 (класний керівник Науменко І.В.)організували та провели чудове святкове дійство «Місце зустрічі – країна дитинства».

     

             Під час заходу діти  з радістю привітали чарівну красуню, веселу й грайливу пору року - Літечко, яка  стала бажаною гостею  на дитячому святі.

       

   Вони читали вірші, відгадували загадки, грали в розважальні ігри, демонстрували спритність у надуванні кульок.

 

 

 

      Діти проявили себе як справжні художники, подарувавши бібліотеці свої малюнки для виставки «У небі сонечко сміється», а також прийнявши участь у конкурсі дитячого малюнку на асфальті «Я малюю літо».

  

    $IMAGE14$

    

              Приємно, що учасники свята отримали від ігор та різноманітних конкурсів море задоволення і незабутніх відчуттів. 
День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.


 
                               


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 376 | Додав: tetyana | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]