Субота, 20.04.2024, 09:23 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Травень » 10 » Пам’ять крізь роки
09:35
Пам’ять крізь роки

         
                9 травня Україна відзначає велике свято – День Перемоги. День Перемоги - свято особливе. Це день великої радості та гордості, але водночас великого смутку, оскільки перемога дісталася нашому народу жахливою, неймовірно високою ціною. День Перемоги назавжди залишиться днем нашого тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над нацизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.
     8 травня бібліотекарі бібліотеки-філії №4 завітали до Білицького  будинку-інтернату для людей похилого віку та інвалідів на літературно – музичну композицію « Не згасне вогонь Перемоги».  Директор  закладу, Коцар Катерина Іванівна душевно, тепло та щиро привітала  всіх зі святом Перемоги. Культорганізатор Пилипенко Світлана Анатоліївна , музикант Краснопольський  В.В. та учасники художньої самодіяльності подарували насолоду своїми виступами.

       

     У програмі заходу прозвучали музичні композиції, пісні, що були написані в роки війни і сьогодні, адже пісня завжди налаштовувала на добрі починання, надію та перемогу, а прочитані поезії, присвячені подіям воєнних днів допомогли  усвідомити велич подвигу у Другій Світовій війні. Родзинкою свята був виступ ветерана, учасника бойових дій Ревть Михайла Васильовича.

       

     Бібліотекарі міської бібліотеки привітали ветеранів та всіх присутніх зі святом, побажали здоров’я, миру та злагоди.
Мов журавлиний клин, летять роки. Все далі й далі в пам'ять відносить славна мить.  Пам'ять торкається чорними крилами самого серця, будить вдячність і любов до тих, хто захистив нас,  хто здобув перемогу над ненависним ворогом.
                                     Пам'ятаймо своїх визволителів !

      

      


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Співпраця з Будинком-інтернатом | Переглядів: 492 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]