П`ятниця, 26.04.2024, 21:05 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Квітень » 7 » Під чаром рідної землі
10:04
Під чаром рідної землі

         
        Зміна суспільної формації, здобуття Україною незалежності зумовили потребу духовного відродження нації, яке неможливе без знання своєї історії, своїх національних коренів. Білицька міська бібліотека пропонує читачам книжкову виставку «Духовна криниця українських традицій»,  на якій розміщено цікавий і корисний матеріал про Україну й українців, їхню культуру, давні  й сучасні вірування, звичаї, традиції, усну народну творчість, обереги, історію державної символіки. Виставка складається із трьох розділів. У першому розділі «Звичаї та обряди – скарб українського народу» розповідається про національні особливості українських свят, традицій, звичаїв і пов’язаних з ними атрибутики, символіки – з давніх часів до наших днів, розкрито багатство, образність, співучість української мови. Другий розділ «Перлини української культури розповість про наше минуле і сьогодення, про нашу культуру, про важкий і суперечливий шлях нашого державотворення.

     

    У третьому розділі « Різнобарвність народної пісні» представлено  збірки найпопулярніших народних пісень, які найчастіше співалися й співаються зараз в Україні.
    Книги стануть в нагоді усім тим, хто цікавиться матеріалами, які дають історично – цілісне уявлення про Україну як державу і українців як націю.                                                  Запрошуємо до читання!

                                      


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Виставки | Переглядів: 202 | Додав: tetyana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]