Вівторок, 16.04.2024, 20:40 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Грудень » 3 » Вчитель від Бога
15:02
Вчитель від Бога
Високий, стрункий, завжди підтягнутий, з почуттям гумору, - такий він – Губа Григорій  Іванович, вчитель музики, який близько 40 років живе і плідно працює в нашому славному місті Білицьке.
 
Григорій Іванович – людина цікава та багатогранна. Більше 30-ти років він обіймає посаду заступника директора  Білицької  музичної школи №2. Свою роботу виконує сумлінно. Завуч забезпечує повне і якісне виконання навчальних  планів, програм.
 
 
 
А ще Григорій Іванович – викладач  молодшого та старшого хорів. У нього найбільші колективи у музичній школі. Цікавим фактом біографії Г.І. Губи є те, що він шість разів обирався депутатом  Білицької  міської ради. Григорій Іванович – голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності і захисту прав громадян. За  добросовісну  депутатську діяльність неодноразово був нагороджений почесними грамотами  Білицької  міської ради.
 
Колектив музичної школи  дуже дружний та співучий. Усі  викладачі входять до хору духовного співу «Благовіст», регентом якого є Григорій Іванович Губа.
 
За відродження традицій хорового співу «Благовіст» неодноразово був нагороджений дипломами Української  Православної Церкви Донецької Єпархії.
 
 
Хоровий колектив виник у 1990 році. Основна мета – відродження та пропаганда творів духовної музики видатних композиторів – класиків та вітчизняних  авторів. До репертуару хору ввійшли твори Д. Бортнянського, П.І. Чайковського, М.Д. Леонтовича, О.Архангельського,  С.С. Прокоф’єва, В.Стеценка, кращі зразки народної музики: колядки, щедрівки. До репертуару хору входять також твори світської тематики.
 
Хор приймає участь у концертах духовної музики, заходах  пов’язаних з цією тематикою. Важливою сторінкою у роботі колективу є участь його у Регіональному фестивалі  духовної музики «Хрещенням  отверзаються небеса»,який вже  тричі був проведений у м. Красноармійську. Колектив  нагороджений трьома  Дипломами за відродження традицій церковного співу.
 
За час існування хор приймав участь більш ніж у 50 заходах. Поширюється  географія  виступів  колективу. Збагачується  репертуар, поповнюється новими творами,оточується майстерність співу а капелла.
 
Колектив прагне до удосконалення,нових виступів та приємних  зустрічей зі слухачами. 2010-2011 навчальний рік був критичним у творчому житті хору, внаслідок хвороби його керівника. 
 
Але долаючи перешкоди,хор прийняв участь у 1 и 2 етапах обласного Огляду виконавської майстерності, отримав високу оцінку за виконання  та запрошення  на участь у 3 турі до Дзержинського музичного училища.
 
Бажаємо творчому колективу Білицької  музичної школи міцного здоров’я, успіхів, досягнень та  душевної рівноваги! Ми пишаємося тим, що в нашому місті є такі музичні педагоги!
 
 

Нравится

Подібні новини:


Категорія: Гості бібліотеки | Переглядів: 1450 | Додав: tetyana | Теги: новини 2011 року, музична школа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 admin  
0
Да, Григорий Иванович - удивительный человек - всегда доброжелательный, внимательный, добрый и духовный! smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]