Четвер, 28.03.2024, 19:06 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Травень » 21 » Вибір професії - один із головних життєвих виборів
16:21
Вибір професії - один із головних життєвих виборів


                                       
                                       «Немає професії із великим майбутнім,
                                       але є професіонал із великим майбутнім».
                                                                                       (Д.Сейрєз)

«Світ сучасних професій» - це назва інформаційної біржі, яка провела свої торги у Білицькому професійному ліцеї № 83 із кухарями – кондитерами – майбутніми відомими спеціалістами.

У проведенні торгів Піщенко Н.В. допомагала бібліотекар ліцею Булатова О.Г. На торги були запрошені майстер ІІІ-ї групи Безсонова Е.В., старший майстер кухарів Фурсова О.І., голова профкому ліцею Горобченко Л.В.

Історичний екскурс у витоки походження професії кухаря допоміг студентам підтвердити правильність свого вибору , а вікторина «Кухарський калейдоскоп» розважила всіх учасників. Скарбничка знань поповнилася не лише знаннями про походження страв та «кухарських інструментів», а й осмисленням важливості цієї професії для всього людства, про що говорить велика кількість віршів, гуморесок,притч, і навіть величних од як українських, так і світових поетів.

Далі були здійснені маклерські торги за нові сучасні професії: аніматора, бізнес – консультанта, більд – редактора, шеф – кухаря, актуарія, копірайтера, фрілансера та кучера. Торги пройшли гаряче,але з посмішками, зі своїми власними висновками. Звісно, студенти найдорожче взяли за свою професію - шеф – кухаря та су – шефа. І це правильно, тому що якщо є мрія навчитися готувати , то треба її дотримуватися!


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Співпраця з Білицьким Ліцеєм | Переглядів: 973 | Додав: tetyana | Теги: новини 2014 року, Білицький ліцей, співпраця з ліцеєм | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]