Субота, 20.04.2024, 11:33 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Травень » 15 » Тільки родина, як зірка, єдина!
15:39
Тільки родина, як зірка, єдина!

Сім’я – це основа усього суспільства, колиска загальнонаціональних людських цінностей. Сім’я – це матуся й татусь, братик і сестричка, бабуся з дідусем; це також тепло родинного кола, перші уроки доброти і любові. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня. Заснування цього свята покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми родин. Основа кожної сім’ї – кохання. А сильне, вірне, велике кохання повинно бути один раз і назавжди.

Годину корисних порад «Один раз і на все життя», присвячену проблемам кохання, різних стосунків та їх наслідків, провели спільно міська бібліотека і професійний ліцей № 83.

Разом із студентами групи № 3 (майстер Фурсова О.І.) та групи № 23 (майстер Бессонова Е.В.) бібліотекарі Піщенко Н.В. та Булатова О.Г. обговорили питання: «Що таке кохання?», «Якими якостями повинні оволодіти дівчата і хлопці, щоб бути гідними справжнього кохання?», «Є родина: чи бути дитині?», «Аборт – це вбивство?», а книжково-журнальна виставка-перегляд «Кохання – зітхання» ознайомила присутніх із літературою, посвяченою філософським, естетичним та іншим проблемам кохання.

З кожного обговорення були виведені низки корисних порад: «Як не обпекти серце», «Повага – основний елемент вірності», «Дитина – найсвятіша частинка родини». Перегляд відеороликів з мережі Інтернет («Збережи життя», «Ненароджене дитятко») закріпили надані поради, допомогли задуматися над тими проблемами життя, від яких не можна відсторонюватись.

Напередодні заходу Булатова О.Г. провела анкетування з чоловічою половиною студентів ліцею «Які дівчата до вподоби?», з якої дівчатам було доведено, що переважаюча більшість хлопців бажають мати за дружину добру, впевнену, цнотливу, вірну дівчину. Медсестра ліцею Мельник Н.П. декламувала вірші «Роздуми», «Що таке кохання?», розповіла про негативні наслідки абортів та раннього статевого життя: «Бережи плаття знову, а честь змолоду».

Захід продемонстрував студентам сходинки, якими можна піднятися до справжнього кохання та міцної родини. Бібліотекарі побажали усім присутнім знайти своє вірне, єдине кохання, або берегти те, яке вже жевріє у серці, а також збудувати свою родину у майбутньому.


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Співпраця з Білицьким Ліцеєм | Переглядів: 974 | Додав: tetyana | Теги: Білицький ліцей, новини 2015 року, співпраця з ліцеєм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]