Четвер, 25.04.2024, 11:37 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Жовтень » 28 » Зупинилося небо у вікні
09:57
Зупинилося небо у вікні

У міській бібліотеці пройшов літературно – поетичний вечір «Зупинилося небо у вікні», головними гостями якого були поети клубу «Пишущая братия». Вечір пройшов настільки тепло у дружньому спілкуванні, що навіть небо зупинилося, заглянувши у читальну залу, і здивувалося: «Звідки у бібліотеці стільки тепла?!»

Творчі люди міста Білицького, знають, що несуть у вічність свій труд, що кожне слово, надруковане у книзі, залишить слід у бутті усіх жителів рідного міста: Поезія – це символ віри. Дай слову душу, крила дай! – Сопілки голос й голос ліри В найвищій ноті поєднай. (В.Гюго «Творцеві книги») Кожен поет поділився з присутніми наболілими темами, що виливаються у вірші. Саме такі – вистраждані – вірші й западають у серця слухачів і знаходять там відгук.

Вірші Євгена Бахтіна вразили своєю кипучістю, реальністю образів.

Надія Мельник поділилася осінніми пейзажами та ліричними віршами.

Світлана Курилюк підштовхнула до філософських роздумів над багатьма темами, яких ми щодня торкаємось, не замислюючись.

Григорій Заварзін співав пісень недавніх років та поділився віршами – гуморесками. Антуан де Сент Екзюпері писав: «Єдина справжня розкіш – це розкіш спілкування». Усі присутні вечора, який завершився чаюванням, дійсно доторкнулися до справжньої розкоші, не впустивши холодну, з крижаними дощами осінню пору у серця. Пробачте, осінь, я вас не впущу. У вас мороз на скронях. Не барабаньте пальцями дощу Вночі по підвіконнях. (Л.Костенко) Бажаємо вам, дорогі наші поети, щоб з ваших рядків завжди звучали гострота і чарівна принада, щоб рима сама давалася у руки, щоб муза завжди сприяла творчості, а здоров’я було вічним!


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Зустрічі клубу «Пишущая братия» | Переглядів: 946 | Додав: tetyana | Теги: новини 2014 року, клуб «Пишущая братия» | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]