Четвер, 28.03.2024, 20:52 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Березень » 29 » Книжчин тиждень зустрічає друзів
17:16
Книжчин тиждень зустрічає друзів

 

Упродовж усього життя ми звертаємось до книги. Коли були маленькими, батьки нам читали казки, вірші, оповіданння. З дитячих років книжка допомагала пізнати себе і зрозуміти світ, що нас оточує. Часто трапляється так, що вчасно прочитана книга підказує вибір життєвого шляху. І чим би ми не захоплювалися: історією, природознавством чи технікою, на допомогу завжди прийдуть книжки.

Величезний світ – принадний, різноманітний – рине до нас із книжок. Щоб дитина не розгубилася у книжковому морі, бібліотекарі допомагають подружитися з читанням. Цьому сприяють ті масові заходи, які проводить міська бібліотека для дітей. У березні щороку вона зустрічає гостей під час проведення Тижня дитячої та юнацької книги.

Нещодавно відвідувачами заходу стали учні 2 класу ЗОШ №10 (кл. керівник Науменко І.В.). На святі «Книги – сонячне світло» в центрі уваги була Книга. Діти із задоволенням розповідали вірші, відгадували загадки, співали веснянки, брали участь в ігрових завданнях та конкурсах. З радістю вони зустріли появу кумедної та веселої Язикатої Хвеськи, яка продемонструвала школярам, як не треба поводитися з книжкою.

Продовження свята відбулося у дитячому садочку «Дзвіночок». Радо зустрічали бібліотекарів діти середньої групи «Чомусики» (вихователь Кириченко Н.Г.). Вони дізнались багато нового про святкування Тижня дитячої книги в Україні. Особливо привабливим виявилося знайомство дошколят із справжнім Г.- Х. Андерсеном, роль якого зіграла бібліотекар Піщенко Н.В. Працівник бібліотеки Гук Л.П. ознайомила маленьких слухачів із творами відомого казкаря. Жваво та весело пройшло обговорення найулюбленішої казки «Дюймовочка». Діти отримали велике задоволення не тільки від спілкування, але й від призів, подарованих бібліотекарями.


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 1050 | Додав: tetyana | Теги: Науменко І.В., дитячий садочок «Дзвіночок», ЗОШ №10, новини 2014 року | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]