Середа, 01.05.2024, 23:35 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Грудень » 2 » Цінуйте життя!
13:36
Цінуйте життя!

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Вперше цей день був започаткований 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн пролунав заклик до соціальної терпимості та розширення обміну інформації щодо ВІЛ/СНІДу.

Саме для того, щоб попередити молодь про невиліковну хворобу, у ЗОШ №9 (директор Л.В.Рєпна) спільно з Білицькою міською бібліотекою був проведений захід «Цінуйте життя!» (відкритий мікрофон). На заході були присутні: О.І.Філіппова - заступник директора з виховної роботи, класні керівники: 8 клас - Т.М.Зінкевич, 10 клас - Н.В.Гуманська, 11 клас - Н.А.Фатькіна, бібліотекар - Г.Г.Трач та учні.

Ведучі заходу, бібліотекарі Н.В.Піщенко та Л.П.Гук, розповіли школярам історію виникнення та розповсюдження ВІЛ/СНІДу, провели вікторину «Знай та попередь інших». Присутні подивились відеокліпи «Бережи любов» й «Живи» та презентації «Пам’ятники жертвам СНІДу» й «Зірки, що згасли», підготовлені Н.В.Піщенко. А метод відкритого мікрофону допоміг учасникам заходу поділитися своїми враженнями від отриманої інформації.

Молодь дійшла висновку, що ні гроші, ні слава не врятують, якщо необережно поводитись зі своїм життям, як це сталося із зірками естради. Бібліотекарі провели бібліографічний огляд літератури тематичної виставки «Знай, щоб захиститись». Проблема ВІЛ та СНІДу не залишила байдужими учнів, сформувала переконання про необхідність уникати форм поведінки, пов’язаних з ризиком для життя та свого здоров’я. Учні підтвердили своїми оплесками про необхідність проведення таких заходів.


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Співпраця з ЗОШ №9 | Переглядів: 964 | Додав: tetyana | Теги: ЗОШ №9, новини 2014 року, Всесвітній день боротьби зі СНІДом | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]